Veel gestelde vragen

icon-bezorging-van-attracties

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

Bij de berekening van de attracties houden wij rekening met het aantal kilometers die wij dienen af te leggen, tijdstip van bezorging/ophalen, benodigd aantal personeel, grootte van transport en het aantal keer dat wij de afstand  af  leggen (alleen bezorging, opbouw en afbouw of totale verzorging). Bekijk hier meer informatie over de bezorging en begeleiding van attracties tijdens de huur.

openingstijden van het afhaaladres

Wanneer zijn jullie open?

Op onze contactpagina zijn de openingstijden te vinden voor het ophalen en retour brengen van materialen.

Wilt u langskomen voor bijvoorbeeld meer informatie over onze attracties, of bent u bezig met het voorbereiden van een evenement en wilt u dit bespreken, dan kunt u het beste vooraf even bellen Het zou kunnen  dat wij op een evenement staan, of onderweg zijn naar klanten.

locatie van het afhaaladres

Waar kunnen wij de gehuurde items ophalen?

U kunt de artikelen ophalen aan de Nijverheidsweg 35 in Bruinisse (Zeeland) of aan de Stationsweg 18G in Oude-Tonge (Zuid-Holland). Daarnaast is het mogelijk om de gehuurde items bij een afhaalpunt af te halen in Stellendam. Let op; bepaalde items zijn niet te huur als wij de op-en afbouw niet verzorgen.

verhuur van meerdere dagen

Hoe zit het met huren op meerdere dagen?

Mocht u een attractie langer dan één dag willen huren maken wij graag een offerte op maat.

Ik wil een artikel de volgende dag terugbrengen, betaal ik dan meer?

Indien het item niet verhuurd is betaald u gewoon de normale prijs. Een Abrahamen of een sarah wilt u bijvoorbeeld vroeg plaatsen en lang laten staan. U kunt de pop dan een dag (eind van de middag) van te voren ophalen en een dag erna (in de ochtend) retour brengen.

icoon verhuurkosten

Kunnen wij korting krijgen?

Indien het gaat om een grote bestelling, of voor meerdere dagen huurt zullen wij hiervoor een offerte op maat maken met de korting hierin verwerkt.

Moeten we een borg betalen?

Nee, we rekenen geen borg. Wel vragen wij u om uw persoonlijke gegevens, zodat wij weten waar de artikelen zijn. Indien de materialen onvolledig, kapot, nat, vies  retour worden gebracht zullen wij deze kosten doorberekenen aan de huurder.

opblazen van een springkussen

Hoe moeten wij het springkussen opblazen?

Bij alle luchtkussens wordt standaard een blower (220v) meegeleverd. Deze dient u aan de luchtslurf te bevestigingen. Een instructieboekje wordt ook meegeleverd

Het springkussen blaast niet volledig op, wat moeten wij doen?

Indien het luchtkussen niet volledig opblaast zal er iets met de toevoer van de lucht (knik of slag in luchtslurf) zijn of staat er nog een rits open. Haal de blower uit het stopcontact en controleer de luchtslurf en ritsen.

stroomkabel en haspels

Wordt er een verlengkabel meegeleverd?

Nee, standaard wordt er geen verlengkabel of haspel meegeleverd. Deze kunt u meenemen in uw aanvraag Deze artikelen staan vermeld onder de rubriek toebehoren.

handleiding en opzetinstructies

Zit er een handleiding bij de artikelen?

Waar nodig geven wij standaard een opbouwschema mee zodat u precies weet hoe u een bepaalde attractie kunt opbouwen.

begeleiding en bezorging van attracties

Kunnen wij Jumpzz ook inhuren om diensten te verzorgen zoals; opbouwen, afbouwen, transport en/of begeleiding?

Dat is zeker mogelijk, wij denken graag met u mee! Op verzoek en tegen meerprijs kunnen wij u compleet of gedeeltelijk ontzorgen, neem hiervoor contact met ons op!

verhuurassortiment

Staat het volledige assortiment op uw website?

Ja, ons eigen assortiment staat allemaal vermeld op onze website. Bent u opzoek een een specifiek product wat niet bij ons op de website staat? Geen probleem, dit betekent namelijk niet dat wij uw hierin niet kunnen voorzien. Dankzij ons netwerk en samenwerkingen met collega’s in de omgeving hopen wij u toch te kunnen voorzien van uw wensen!

bezorggebied

Levert Jumpzz attractieverhuur attracties in heel Nederland?

Uiteraard levert Jumpzz in heel Nederland daarnaast bezorgen wij ook in België. Door onze flexibele dienstverlening kunnen wij op elke gewenst tijdstip op elke plaats voor u klaarstaan.