Maatwerk

Voor diverse bedrijven in Nederland en België hebben wij inmiddels een groot aantal maatwerk attracties en promotionele items verzorgd. Van kleinere compacte attracties voor op beurzen of als winkelactie zoals het Rad van Avontuur (ook wel Rad van Fortuin of Wheel of Fortune genoemd) tot grote start- finishbogen voor bijvoorbeeld een Marathon, wielerwedstrijden of de entrée van uw evenement.

De productie van maatwerkt attracties is vanaf heden ondergebracht bij Bounce & More .

Ook kunnen wij de meeste attracties uit ons verhuurassortiment een eigen jasje geven, zodat u deze als bedrijfactie kan gebruiken. Zo hebben wij voor HI (tegenwoordig KPN) onze ‘zakslaan op balk’ attractie voorzien van een prachtig paars HI-Jasje. Dit kunnen wij bijvoorbeeld ook met onze rodeostier of mobiele klimwand doen (zie hier het voorbeeld voor VR Welzijn of SMWO).

Door de samenwerking met verschillende ontwerp-, reclame- of brandingbureau’s kunnen wij de meest uiteenlopende attracties of promotionele items verzorgen. Tevens is het ook mogelijk om door Jumpzz een professioneel ontwerp te laten maken. Zo kunnen wij voorafgaand aan de productie een levensechte visual maken van hoe het item er in werkelijkheid uit gaat zien.

Referenties waar wij maatwerk attracties voor gemaakt hebben:

Rad van Avontuur voor Staatsloterij Nederland

Ontwerstramienen voor maatwerkproducten

Voor ontwerpers/ontwerpbureau’s hebben wij een aparte login waar alle stramienen en tips te vinden zijn over het aanleveren van ontwerpbestanden voor maatwerk producten. Doordat de ontwerpbestanden direct printklaar aangeleverd kunnen worden door ontwerpers is het mogelijk om het productieproces zo snel mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie over ontwerpstramienen

Maatwerk Attracties Start Finishboog Verkerk Groep Elektrotechniek

Zorg dragen voor de inzet van reclameitems of attractie’s

Het is mogelijk om ieder product aan te schaffen en zelf zorg te dragen voor gebruik. Maar mocht u als bedrijf niet beschikken over de juiste transportmiddelen of opslagruimte, dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Voor diverse klanten verzorgen wij de inzet van de attracties of de reclameitems. Klanten kunnen gemakkelijk via het reserveringssysteem aangeven waar en wanneer de items geplaatst zouden moeten worden.

Neem contact op met ons op voor meer info