Over ons

Jumpzz springt eruit op uw evenement!

Jumpzz attractieverhuur ontwikkelt unieke concepten om deze vervolgens in te zetten bij evenementen, (bedrijfs)feesten, vakantieparken en andere gelegenheden.

In 2008 is het bedrijf opgericht. Wat klein begon is in snel tempo uitgegroeid tot één van de grotere attractieverhuurder van Zeeland. In de beginperiode lag de nadruk op standaard verhuuritems zoals; hindernisbanen,  springkussens, opblaasbare poppen (Abraham en Sarah) en andere spelkussens.

Om onderscheidend te zijn van andere attractieverhuurders is de start gemaakt met het aanschaffen van unieke attracties zoals een draaimolen, mobiele klimwand en waterballen.

In 2015 is de keuze gemaakt om een verhuurbedrijf te worden met een uniek assortiment. Het assortiment werd uitgebreid met een springkussen Mosselpan, hindernisbaan Vissersboot en twee multiplay’s met het beroemde Zeeuwse koppel “Leuntje en Merien”.

Naast ons verhuurassortiment moeten wij nieuwe attracties aanschaffen, de website ontwikkelen, het aannemen van de telefoon, het plannen van een opdracht en het klaarzetten van de attracties en het begeleiden op locatie; dat is allemaal mensenwerk. Het huidige team van vaste medewerkers bestaat nu uit Corné, William, Martijn en Carina. Samen met een groep vaste oproepkrachten zorgen zij ervoor dat ons aandeel in uw evenement een succes is.

Bij Jumpzz attractieverhuur kunt u uitsluitend attracties huren van professionele kwaliteit. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere attractie die wij verhuren voldoet aan de wettelijke keuringseisen en heeft een certificaat van goedkeuring.

Naast het verhuren zijn we ons gaan verdiepen in het ontwikkelen van een rad van avontuur met een eigen ontwerp. Wilt u op een beurs of ander evenement een gepersonaliseerd rad van avontuur inzetten? Dan bent u bij ons aan het goeie adres ; wij ontwikkelen een rad met eigen ontwerp. Tot slot ontwikkelen wij eyecatchers zoals promotiebogen, reclamepilaren en andere op maat gemaakte objecten ter promotie van uw bedrijf.