Over ons

Jumpzz springt eruit op uw evenement!

Jumpzz attractieverhuur ontwikkelt unieke concepten om deze vervolgens in te zetten bij evenementen, (bedrijfs)feesten, vakantieparken en andere gelegenheden.

In 2008 is het bedrijf opgericht. Wat klein begon is in snel tempo uitgegroeid tot één van de grotere attractieverhuurder van Zeeland. In de beginperiode lag de nadruk op standaard verhuuritems zoals; hindernisbanen,  springkussens, opblaasbare poppen (Abraham en Sarah) en andere spelkussens.

Om onderscheidend te zijn van andere attractieverhuurders is de start gemaakt met het aanschaffen van unieke attracties zoals een draaimolen, mobiele klimwand en waterballen.

In 2015 is de keuze gemaakt om een verhuurbedrijf te worden met een uniek assortiment. Het assortiment werd uitgebreid met een springkussen Mosselpan, hindernisbaan Vissersboot en twee multiplay’s met het beroemde Zeeuwse koppel “Leuntje en Merien”.

Bij Jumpzz attractieverhuur kunt u uitsluitend attracties huren van professionele kwaliteit. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere attractie die wij verhuren voldoet aan de wettelijke keuringseisen en heeft een certificaat van goedkeuring.

Naast het verhuren zijn we ons gaan verdiepen in het ontwikkelen van een rad van avontuur met een eigen ontwerp. Wilt u op een beurs of ander evenement een gepersonaliseerd rad van avontuur inzetten? Dan bent u bij ons aan het goeie adres ; wij ontwikkelen een rad met eigen ontwerp. Tot slot ontwikkelen wij eyecatchers zoals promotiebogen, reclamepilaren en andere op maat gemaakte objecten ter promotie van uw bedrijf.

Sinds 2018 is Jumpzz Attractie Verhuur onderdeel geworden van de DB Entertaiment Group onder deze solide en betrouwbaren groep vallen: DB Future Events en OutdoorWestvoorne met de aanvulling van Jumpzz Attractie Verhuur bouwen wij een solide en betrouwbare speler binnen de evenementen sector.
Sinds 2020 zijn wij overgaan naar een nieuwe naam te weten Bounce & More. Dit bedrijf komt voort uit de bedrijven DB Future Events, OutdoorWestvoorne en Jumpzz Attractie Verhuur