Nieuw in ons verkoopassortiment een gepersonaliseerd dartbord

Naast de productie van raden van avontuur (ook wel rad van fortuin genoemd) produceren wij inmiddels ook gepersonaliseerde dartborden.

Het magnetische dartbord is volledig te personaliseren in de gewenste stijl. Op het dartbord kunt u bijvoorbeeld uw logo, korting of prijzen vermelden. Qua ontwerp kunt u zich helemaal uitleven. Standaard wordt het dartbord rond geleverd maar het is ook mogelijk om het dartbord uit te frezen in uw gewenste vorm.

De eerste maatwerk dartborden zijn inmiddels geproduceerd. Voor Flooriq , gespecialiseerd in vloerverwarming freesmachines produceerden wij een dartbord in de vorm van een diamantfreesblad. Dit unieke dartbord staat bij hun op kantoor zodat klanten en het personeel een pijltje kunnen gooien. Daarnaast hebben wij nog een magnetisch-dartbord geproduceerd voor bij ons op kantoor en de verhuur.

Aandachtstrekker voor beurs

Stel dat u met uw beursstand op een beurs of evenement aanwezig zal zijn heeft u natuurlijk de nodige beursmaterialen nodig en wilt u daarmee opvallen. Om het ijs te breken en publiek kans te laten maken op het winnen van een prijs beschikken wij over maatwerk attracties.

Speciale aandachtstrekkers kunnen zorgen voor extra traffic op uw beursstand. Wij hebben al voor diverse klanten aandachtstrekkers geleverd t.b.v. van een beurs. Zo hebben wij onder andere voor Brocacef, Toury app, Amstel Radler, Rio Mare, Linda Foundation, Hi, Tempo team en Ziggo Dome een gepersonaliseerde aandachtstrekker geproduceerd.

Bent u geïnteresseerd in een dartbord, rad van fortuin, promotieboog, marktkraam of een andere aandachtstrekker? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.