Jumpzz ontpopt een nieuwe bedrijfstak genaamd Crent

Gemakkelijk en snel evenementenmateriaal huren? Dat kan! Bij Crent kunt u kiezen uit diverse verhuurproducten. Deze producten worden gratis bezorgd én opgehaald door héél Nederland! Of je nu in Zeeland, Brabant, Noord-Holland of Zuid-Holland woont of gevestigd bent maakt niet uit. Wij komen de materialen gratis op de gewenste locatie bezorgen. Waarna wij een dag na het gebruik van de materialen deze weer op komen halen. Met behulp van ons onlinevoorraadsysteem kunt u materialen direct reserveren. Gewoon snel en gemakkelijk, zonder gedoe!

Het assortiment van Crent bestaat uit eyecatchers, sport en spel attributen, lasergamesets, kinderspelen, special effects, raden van avontuur, partyverhuur en overige accessoires. Kortom, voor ieder wat wils!

Hoe werkt Crent dan?

Op onze website kunt u een product selecteren en de beschikbaarheid controleren waarna u uw gegevens kunt invullen. Één van deze gegevens is de transportoptie: het product zelf ophalen in Oosterland (Zeeland) of gebruik maken van onze gratis pakketdienst met service aan huis of op uw bedrijf. Hierna volgt de betaling via iDeal. Onze pakketbezorger levert uw pakket tijdig op het afgesproken punt af waarna u het product kunt gebruiken. Na gebruik komt de koerier het pakket weer ophalen.

Betekent dit dat Jumpzz bovengenoemde materialen niet meer verhuurt? Nee, wij blijven deze materialen gewoon aan u leveren zoals u dit van ons gewend bent. Voor u komt er alleen een extra optie bij! We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat de producten van Jumpzz landelijk gewild zijn. Om die reden verbreden wij onze service naar landelijk bereik. Daarnaast breiden wij hiermee ook ons assortiment uit. Zo zijn de lasergame sets toegevoegd. Maar ook de rookmachine en een nieuw Rad van Avontuur zijn bijgeschreven. Om een zo volledig mogelijk productportfolio aan u te kunnen bieden blijven wij ons mee ontwikkelen met de markt. Mocht uw gewenst product er niet tussen zitten, geen paniek! Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunnen wij dit alsnog voor u realiseren.

Bekijk onze nieuwe website maar eens, wij staat klaar om uw bestelling met de grootst mogelijk zorg uit te voeren. Tot gauw!