Toebehoren

U wilt niet voor verrassingen komen te staan tijdens uw evenement. Hier vindt u benodigdheden voor stroomvoorzieningen, extra verankering van luchtkussens en aanhangwagens. Beschikt u al over toebehoren voor uw evenement?

Geschikte stroomvoorziening voor uw evenement

De meest van onze attracties zijn te gebruiken via het normale (220V) stroomnetwerk. U kunt kabelhaspels of losse kabels huren om uw stroomtoevoer naar de gewenste plaats te krijgen. Koppel echter niet oneindig veel haspels aan elkaar! De stroom zal aan het einde van de haspels niet toereikend zijn voor de blowers en de attractie zal zich niet volledig opblazen. Is de stroomvoorziening te ver van uw evenement vandaan, huur dan een aggregaat die op iedere locatie geplaatst kan worden. Wij hebben 1 aggregaat in ons verhuurassortiment waar u maximaal 3 attracties van stroom kan voorzien. Wilt u echter meerdere attracties van stroom voorzien via een aggregaat, schakel dan een bedrijf zoals bijvoorbeeld Delta Rent of Boels om een passende stroomvoorziening te regelen.

Eigen auto of aanhangwagen voor de vervoer van uw attracties?

De meeste kleine springkussens kunnen gemakkelijk in een personenauto (waar de achterbank van kan worden platgeklapt) meegenomen worden. Voor grotere onderdelen is het mogelijk bij ons een dichte of open aanhangwagen te huren. Voor de dichte aanhangwagen heeft u geen aanvullend BE rijbewijs nodig, voor de grotere open aanhangwagen wel.

Productenoverzicht

Toont alle 11 resultaten