Stokkenvangspel

Bent u op zoek naar een origineel spel met uw productnaam, logo, slogan of kleur? Dan kunt u kiezen voor een beurs item volledig in uw huisstijl.

De productie van beursspellen is vanaf heden ondergebracht bij Spetr.

Speciale attracties op een beurs zorgen voor extra bezoekers op uw beursstand. Zo hebben wij meerdere rad van avonturen met eigen ontwerp geleverd t.b.v. beurs. Bezoekers kunnen dan meestal draai aan het rad geven en daarmee kans maken op de hoofdprijs. Voor meer informatie over een rad van avontuur verwijzen wij u naar Maatwerk – Rad van avontuur.

vraag vrijblijvend een offerte aan

ontwerpstramienen/aanleverspecificaties

Maatwerk Stokkenvangspel Rabobank
Maatwerk Stokkenvangspel Rabobank

U kunt ook voor een interactief spel kiezen zoals een stokkenvangspel op maat. Bezoekers kunnen deelnemen aan het spel, ieder spel is weer uniek. Het grote voordeel van interactieve spellen is dat men hiervan graag foto’s maakt. Hierdoor maken bezoekers ongemerkt reclame voor uw bedrijf of merk.

Wij staan u graag te woord omtrent uw persoonlijk wensen, van een attractie voorzien van spandoek tot complete branding.

Om u een beeld te geven van verschillende mogelijkheden voor een beursitem hebben wij onderstaand enkele voorbeelden getoond.

Productenoverzicht

Alle 2 resultaten