Rad van Avontuur

Een rad van avontuur kun je voor veel gelegenheden of evenementen inzetten. Afgelopen jaren hebben wij heel wat raden ontwikkeld voor bijvoorbeeld festivals, winkelacties, sportclubs, beurzen of andere evenementen. Onze raden van avontuur worden geleverd met handig driepoot statief. Zo zijn zij handig te vervoeren, en op iedere locatie te plaatsen. Het statief is tevens in hoogte verstelbaar.

De productie van een gepersonaliseerd rad van avontuur (ookwel rad van fortuin genoemd) is vanaf heden ondergebracht bij Spetr.

Rad van avontuur kopen of huren

Het gehele rad is te personaliseren. Zo kan hij volledig in bedrijfsstijl en volgens huisstijlkleuren gemaakt worden. Het bovenplaatje (aanwijspijltje) is in iedere gewenste vorm uit te frezen. Ook andere mogelijkheden rondom het rad zijn mogelijk. Zo is een rad tevens leverbaar met achterwand, volledig in uw ontwerp en vorm gefreesd of bijvoorbeeld een stilstaand logo in het midden van de draaischijf te bevestigen.

Het bedrukken van een Rad van Avontuur

Het bedrukken van onze raden gebeurd met geavanceerde print- en afwerkapparatuur. Het ontwerp wordt direct full-colour op de plaat geprint met de meest milieuvriendelijke grootformaat productieprinter, de Efi VUTEk GS3250lx. Vervolgens wordt het rad en het bovenplaatje in 1 keer uitgefreest en kan het gemonteerd worden op het statief.

U heeft een idee qua indeling en vorm, maar wil Jumpzz het ontwerp laten verzorgen.
Dat is mogelijk! Wij hebben bij Jumpzz de afgelopen jaren meer dan 100 ontwerpen verzorgen voor diverse grote en kleine klanten en kunnen u dus perfect adviseren en een volledig ontwerp voor u maken. Nadat u uw wensen (uit hoeveel vlakken dient het rad te bestaan etc.) en materiaal (logomateriaal, foto’s en eventuele kleuren of kleurstellingen) naar ons heeft verzonden, kunnen wij u voorzien van een verrassend ontwerp voor uw eigen rad van avontuur

U wilt het Rad van Avontuur laten ontwerpen door uw eigen ontwerpafdeling of ontwerpbureau.
Wij beschikken van al onze verschillende raden kant en klare stramienbestanden voor het ontwerpprogramma Adobe Illustrator. Uw ontwerper kan hier zijn eigen ontwerp in maken, en als Adobe PDF bestand bij ons aanleveren. Doordat dit bestand direct gereed is voor productie, kunnen wij in korte tijd voor u het rad van avontuur realiseren. Vraag bij uw offerteaanvraag het desgewenste Illustratorstramien voor uw ontwerpafdeling of ontwerpbureau.

vraag vrijblijvend een offerte aan

ontwerpstramienen/aanleverspecificaties

(De toegangscode voor de stramienbestanden voor ontwerpers/ontwerpbureau’s is bij ons op te vragen)

Ik Hou van Holland Rad van Avontuur Spelshow RTL
Rad van Avontuur Computer Fan MSI

Productenoverzicht

Alle 9 resultaten