Promotiebogen

Jumpzz kan uw bedrijf voorzien van promotiebogen, reclame- en finish bogen in verschillende kleuren en maten. U kunt bij ons een promotieboog op maat laten ontwerpen en bedrukken met uw eigen kleuren (evt. full-colour), logo of reclameboodschap.

Bij de entree van het evenement, voor uw bedrijfspand of bij de start en finish opvallend voor de dag komen in uw huisstijl? Dan zal met een promotieboog jouw bedrijf, organisatie of vereniging gegarandeerd opvallen!

Het voordeel van deze multifunctionele bogen is dat ze compact verpakt kunnen worden en gemakkelijk zijn te transporteren waardoor ze op elke locatie ingezet kunnen worden. Jumpzz heeft de mogelijkheid om voor u een promotieboog te maken, maar wij bieden daarnaast ook diensten rondom de plaatsing en opslag van uw promotieboog.

Voor de Verkerk Groep uit Zwijndrecht hebben wij een compleet gepersonaliseerde start-finishboog gemaakt in de bedrijfskleuren (rood-wit). Daarnaast is deze boog voorzien van een spandoek die met klitteband bevestigd is onder aan de boog met ‘start/finish’ erop, zodat de boog ook voor andere activiteiten ingezet kan worden, en een ander spandoek aan bevestigd kan worden. Bovenop de boog zijn haken bevestigd om kabels door te laten lopen, zodat deze niet over de weg heen hoeven te lopen op het parcours.

KNVB Zaalvoetbal wilde doormiddel van een geheel full-colour promotieboog aandacht trekken tijdens de zaalvoetbalevenementen. De boog is kleiner en lichter dan andere bogen doordat de boog zowel binnen (in sporthallen) als buiten gebruikt zou moeten worden.

standaard verhuur promotiebogen

Daarnaast beschikken wij over enkele standaard promotiebogen in de verhuur die wij doormiddel van banieren in uw huisstijl kunnen maken. Is de aanschaf van de boog een te hoge investering of heeft u de promotiebogen maar nodig voor een eenmalige actie kunt u voor deze mogelijkheid kiezen.

Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de Zuidas Run in Amsterdam verschillende bogen geplaatst bij de waterpunten en de start-finish van deze marathon. Ook staan bij de drie startpunten van de Ronde van Noord-Holland onze huurbogen in stijl van hoofdsponsor Deka Markt en tijdens de havenloop in Zierikzee was onze boog geheel in stijl van InterSport Zierikzee.

ontwerpstramienen/aanleverspecificaties

Productenoverzicht

Toont alle 3 resultaten