Golfspel

Sla uw slag met een hole-in-one doormiddel van deze minigolfbaan!

Communiceer interactief met uw klanten op bijvoorbeeld beurzen of evenementen met dit full-colour bedrukte golfspel. Het spel bestaat uit 1 minigolfbaan die geheel op maat gemaakt kan worden naar uw wensen.

De productie van een gepersonaliseerd golfspel is vanaf heden ondergebracht bij Spetr.

Het doel is doormiddel van een golfclub het golfballetje in 1 van de gaten te krijgen aan het einde van de baan. De gaten kunnen verschillende soorten punten of prijzen krijgen, dit is geheel door uzelf in te delen. De minigolfbaan is zo gemaakt dat het gemiste balletje terugloopt naar het begin voor een nieuwe poging.

Gepersonaliseerd Minigolfbaan Golfspel

Een voorbeeld van zo’n spel is het spel van de Rabobank Oosterschelde waarbij de minigolfbaan geheel gemaakt is in de vorm van een IPhone, geheel in stijl voor de campagne van de nieuwe Rabo Bankieren App. Onderaan bij de startknop van de IPhone kan het balletje gelegd worden, en kan zo door de deelnemer naar boven geschoten worden met de golfclub in 1 van de open App-gaten.

Voor de Rabobank hebben wij ook twee verschillende achterwanden geproduceerd zodat het spel voor meerdere doeleinden inzetbaar is geworden. Een van de spellen is bedoeld voor de promotie van de Rabo Bankieren App, en het andere spel is bedoeld voor de RaboKidsClub. Beide achterwanden hebben een compleet andere stijl.

Natuurlijk zijn er naast de suggesties op deze productpagina diverse mogelijkheden met het golfspel. Vraag ons gerust naar meer informatie!

vraag vrijblijvend een offerte aan

ontwerpstramienen/aanleverspecificaties

(De toegangscode voor de stramienbestanden voor ontwerpers/ontwerpbureau’s is bij ons op te vragen)

Minigolfbaan spel Rabobank
Minigolfbaan spel Rabobank

Productenoverzicht

Alle 3 resultaten